Interní management

Posted in Služby.

Možná jste ještě neslyšeli, co je to interní management. My vám to vysvětlíme. Jedná se o speciální disciplínu managementu, kdy si firma najímá na určitou dobu kvalifikovaného manažera či poradce pro konkrétní projekt a nechá ho působit uvnitř firmy. Takového manažera nabízí poradenské společnosti, které se na management zaměřují. Snaží se vyřešit problémy ve firmě z hlediska managementu. Jeho cílem je stanovit obchodní strategie a řešení, kterými se docílí úspěšnosti podnikání.

Americká hypotéka

Posted in Služby.

Dnes je na finančním trhu velmi oblíbená americká hypotéka. Jedná se v podstatě o neúčelový spotřebitelský úvěr, který je zajištěn zástavním právem k nemovitosti. Má tedy stejné charakteristické rysy jako klasická hypotéka s tím rozdílem, že půjčené peníze nemusíte využívat na financování vlastního bydlení. Jak už samotný název napovídá, americká hypotéka se k nám rozšířila z USA, kde je tento typ hypotéky velmi oblíbený.

Ubytování Zlín

Posted in Služby.

Potřebujete se na pár dní ubytovat ve Zlíně, protože zde máte pracovní povinnosti? Nebo se chcete do této oblasti vydat na odpočinkovou dovolenou? Ať už je důvod jakýkoliv, budete hledat ideální ubytování Zlín, které snoubí vysokou kvalitu služeb s příjemnou cenou. Moderně vybavené hotely, prostorné apartmány a bohaté portfolio služeb vám nabízí Hotel 66, který je zasazen do malebného prostředí ve městě Fryšták.